Utmanaren

Jag är en mycket stolt mamma! Självklart är jag stolt över båda mina barn men idag är jag lite extra stolt över Filippa. Hon har simmat sin första simtävling, Utmanaren. I utmanaren tävlar man inte mot varandra, utan bara mot sig själv och sin egen kapacitet och tid. Filippa ställde upp på två sträckor, rygg och frisim, båda 25 meter. Visst, hon var inte i närheten av de snabba tiderna men hon vågade ställa upp (simhallen var full med barn och massor av folk på läktaren som tittade och hejade) och simmade på bra med fin teknik! Hon hade roligt och det var minst lika viktigt som något annat. Jag fick tårar i ögat av stolthet.

Självklart fick lilla gumman välja kvällens middag. Det blev hämtsushi, fast själv valde jag min klassiker Yakiniku med ris. Jag tröttnar aldrig!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *