Titta vad jag hittade i affären idag!

Idag var familjen iväg och handlade mat till veckan som kommer. Nu har vi inte gjort någon matplanering och frys och kyl är redan ganska fulla så det blev mest lite småhandling. Det var lite basvaror som behövde fyllas på.

Jag hittade några produktnyheter i hyllorna jag inte kunde låta bli att köpa hem. Jag älskar att testa nya produkter!

Risifrutti äter jag till förmiddagsmellanmål (tillsammans med en frukt) i princip varje dag. Min favoritsort är den med hallon-blåbär-björnbär. Det finns bara en sort jag inte tycker om och det är den med körsbärssmak. Färska körsbär gillar jag men i sylt – nej tack! Idag hittade jag en ny sort som lät jättegod. Den heter Sommarflirt och har smaken jordgubb-smultron. Låter supergott! Jag har inte testat den ännu, men jag kan tänka mig att det blir en ny favorit.

Jag hittade också två nya saftsorter. I princip dricker vi bara Fun Light hemma (jag vet, kanske inte världens bästa saft…). Nu har det kommit Fun Light green. Den ska vara naturligt sötad med stevia. Jag köpte hem sorterna Strawberry- Marula och Balckberry-Blueberry. Jag smakade Strawberry-Marula och jag blev inte särskilt imponerad av smaken. Den tilltalade mig faktiskt inte alls. Inget jag kommer köpa hem igen om jag får välja. Jag får testa den andra sortern imorgon och se om den är godare.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. karin skriver:

    Hur smakade den andra Fun Lighten? Funderar på att köpa hem någon av dem och testa. Alltid bättre med naturligt sötningsmedel 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *