Vi firar in det nya året

Nyårsfirande 2013

Vilken underbar nyårsafton vi hade igår! Vi, och ytterligare en familj, var hembjudna till ett par riktigt goda vänner. Våra barn har känt varandra ända sedan första dagen på dagis, alltså sedan 1-års åldern och har hängt ihop i ler och långhalm allt sedan dess. De ”stora” killarna kallas ibland ”De tre musketörerna”. Totalt var vi sex barn och sex vuxna som umgicks från klockan 16 på eftermiddagen tills vi begav oss hemåt med sovande barn vid 3-tiden på natten. Tiden bara flög fram!

Värdparet hade verkligen gjort det fint med marshaller runt hela huset och fin dukning. Maten hade vi delat upp så värdparet stod för förrätt, det andra paret för huvudrätt och vi för efterrätt och temat denna gång var vilt. Självklart även vickning till tolv-slaget. Vi hade alla köpt en hel del passande dricka och massor av fyrverkerier!

Vi umgicks, åt fantastiskt god mat, drack god dricka och njöt av varandras sällskap till fullo! En helt magisk kväll!

Renröra på kavring avnjöts med äkta skumpa

Älgfilé till huvudrätt

Brysselkål, bacon och scharlottenlök till köttet (samt potatisgratäng, murkelsås och sallad)

Barnens efterrätt var glassbomb

De vuxnas efterrätt var chokladfondant med champagneglass och hjortron och skumpa till dryck

Vi hade mängder av vackra fyrverkerier!

Det var raketer över allt!

Killarna skötte avfyrningen av rakterna

Dans, stoj och lek hela kvällen lång!

Barnen däckade till slut i soffan

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Fina, fina du !
    Jag ville bara kika in och önska dig god fortsättning på det nya året !
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *