Hallonsirap och Hallonketchup

Evenstorps Gård i Dalsland odlas ekologiska hallon och rabarber. De föder även upp köttdjur. De har en mysig gårdsbutik där man kan ta en fika i en härlig gårdsmiljö eller köpa hem några av deras spännande produkter.

Bara tanken på hallon får det att vattnas i munnen. De passar till många olika saker – saft, sylt, paj, i glass, andra bakverk, till choklad, tillsammans med goda ostar. Hallon har även visat sig vara ett bland det nyttigaste bäret med massor av vitaminer, antioxidanter och en hel del fibrer, ett superfood med andra ord.

Hallonketchup och hallonsirap

På gården har de ett eget förädlingskök där de gör sylt, marmelader saft, nektar, vinäger, glögg mm av hallonen. Jag fick tag på deras hallonketchup och hallonsirap. Rena rama hälsokosten som ska bli riktigt trevlig att testa!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *