Vi har deltagit i Sveriges största hemmabrunch

Den här helgen, 3e och 4e mars, anordnar Fazer Sveriges största hemmabrunch. Fazer bjöd in deltagare till hemmabrunchen via sin sida på Facebook och alla som ville vara med fick en värdekupong på ett paket Fazer Fruktkusar som kunde lösas in i de flesta mataffärer. Självklart ville jag vara med på det hemmaeventet. Visserligen hade jag redan testat Fruktkusarna och jag gav brödet ett mycket bra betyg, men jag tar alla tillfällen jag kan till att lyxa till det med gott bröd och goda pålägg.

I morse hade vi vår brunch. Till brödet blev det goda pålägg som förutom Bregott bland annat bestod av skivad varmrökt regnbågslax klar för smörgåsen, Lönnebergakorv, basturökt skinka och långlagrad prästost. Men även kokta ägg som inte hamnade på kortet. Fruktkusarna är riktigt goda och bäst tyckte jag de smakade ihop med den långlagrade osten. Förutom brödet åt vi havregrynsgröt med mosad banan och mjölk (jag dricker självklart sojamjölk, de övriga i familjen lättmjölk) samt saftiga apelsiner, mandariner, kiwi och granatäpple. Vilket fantastiskt bra initiativ, tack Fazer!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *