Ytterligare en mysig vinter(vår?!)dag

Åh, vad det är härligt att vakna till en ledig dag då solen skiner från en klarblå himmel och det är plusgrader ute. Idag var det ca 6 grader i skuggan. Lite kyliga vindar bara men i övrigt helt underbart. Det känns att våren inte är långt borta och det är fantastiskt!

Barnen älskade vår utflykt i onsdags och ville ha en repris idag. Självklart, inte oss emot! Idag valde vi dock att åka till en park som inte ligger långt från där vi bor. Där finns det en stor (konstgjord) fågelsjö där man kan mata fåglar, stora härliga gräsytor samt en jättebra lekpark med klätterställningar, gungor, däck, karusell, sandlåda och det mesta för barn i olika åldrar. Vi tog med oss engångsgrill och grillade korvar och åt korv med bröd till lunch och det var bara så smaskigt! Då alla var vrålhungriga började vi grilla redan innan grillen var helt varm men sen tog den ordentlig fart och vi fick en fantastiskt bra glöd. Engångsgrillar är inte så dumt faktiskt. Förutom korv och bröd (med senap och ketchup) blev det bullar till fika och lördagsgodis till barnen (och till mig). Vi hade en jättetrevlig dag ute i solen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *