Gott frukostbröd

Som medlem i Pågen brödpanel får jag två gånger om året hem säsongens brödnyheter att testa. Senast fick jag hem Pågen Kärnsund, Pågen RågaLimpa, Pågen LingonGrova i portionsformat och Pågen stora hamburgerbröd. Hittills har jag testat Kärnsund och Stora Hamburgerbröd. Till frukost i morse testade jag RågaLimpan.

Jag blev faktiskt positivt överraskad, brödet var riktigt gott! Det är en klassisk sirapslimpa som innehåller fullkornsråg och är bakat på surdeg. Limpan har den klassiska goda limpsmaken men rågen ger en extra dimension till smaken och höjer den rejält över vanliga limpor. Jättegod att rosta också!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Maria Malm skriver:

    Blir gärna medlem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.