Vinnare adventskalendern 14 december

Nu är det dags att presentera vinnaren av adventskalendern 14 december. Vinsten är ljusterapilampan EnergyLight från Philips. Den har ett rekommenderat pris på hela 2199 kr. Håll i er nu – TRUMVIRVEL!!!! Den lyckliga vinnaren är Martina. Stort GRATTIS. Vinnaren är kontaktad via mail.

Adventskalender 14 december

Sitt en halvtimme framför lampan varje dag för att känna dig pigg och må bra

Glöm inte att fortsätta följa med på bloggen. Det finns fortfarande två luckor kvar att tävla om! Just nu är lucka 15 och lucka 16 öppna.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Martina skriver:

    Ååh!!! Jag tror ? Att det är jag ??? Jag kollar och är den enda Martina som var med och tävlade men jag har inte fått något mail så jag hoppas att jag skrev emailen rätt i kommentaren ?? håller tummarna för att det blir rätt ? Kram

  2. Jessica Sundberg skriver:

    Mail på väg 🙂 Stort GRATTIS och kram! Kul att du blev glad!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *