Vinnare av en kartong Popped Chips från Estrella

Ni är många som vill vinna en hel kartong Popped chips i valfri smak (salt samt Sourcream & onion) från Estrella. Tyvärr kan bara en vinna och den lyckliga vinnaren är Åsa. Hon vinner med följande motivering: ”Behöver verkligen en låda chips, det är sååå synd om mig som är helt genomförkyld och däppt i däsan! (Fast ett par stycken, skulle nog barnen kunna få smaka till fredagsmyset)”. Ja Åsa, jag tycker synd om dig och du behöver muntras upp. Bara du lovar att barnen också får sin del av myset!!! Stort GRATTIS till dig! Vinnaren är kontaktad via mail.

Ni glömmer väl inte att tävla om en läcker tröja från MyKidoo.se samt biobiljetter till oscarsnominerade filmen The Master?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *