TÄVLING – Vinn vackert smycke från Familjesmycken

TÄVLING – Vinn vackert smycke från Familjesmycken.

Snart är det mors dag. I Sverige inträffar mors dag alltid den sista söndagen i maj. I år infaller detta söndagen den 29 maj för att vara exakt. Då firar alla barn (ja, även vuxna är ju barn till sina föräldrar) våra fantastiska mödrar. Det är vanligt att man ger sin mamma en fin mors dags-present som ska symbolisera hur mycket man älskar och uppskattar henne. Det kan vara allt från en teckning till ett dyrt smycke. Nu har du chansen att lagom till mors dag vinna ett vackert smycke från Familjesmycken.se. Familjesmycken är en sajt på nätet som säljer riktigt fina och personliga namnsmycken. Jag har fått och beställt några smycken från Familjesmycken och jag använder dom ofta. Förutom vackra smycken har de riktigt snabb och bra service. Det du kan vinna är det namnhalsbandet Alltid i mitt hjärta med ett värde av 550 kr.

TÄVLING - Vinn vackert smycke från Familjesmycken

TÄVLING – Vinn vackert smycke från Familjesmycken

Alltid i mitt hjärta är ett rostfritt namnhalsband med en rund berlock för personlig gravyr och en plexiring med texten ”Alltid i mitt hjärta”. Berlocken löper genom plexiringen. Namnsmycket levereras på en 80 cm lång kedja som du själv kan korta av till den längd du vill ha. I grundpriset, 550 kr, ingår en berlock med ett namn. Visst är det ett läckert och vackert halsband?!

En (1) person vinner Alltid i mitt hjärta. Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna är att i en kommentar till detta inlägg svara på följande enkla fråga – Vilket är grundpriset på armbandet Superwoman (svaret hittar du på Familjesmycken.se)? Du ska också motivera varför just du ska vinna detta fina halsband och berätta till vem du ska ge det eller om du kanske ska behålla det själv. Dela gärna tävlingen på Facebook eller Instagram. Tävlingen avslutas söndag 22 maj kl 20:00. Lycka till!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

14 svar

 1. Days by Johanna skriver:

  195kr och jag skall vinna för jag skulle vilja ha Hugo runt min hals, inte bara genom hans armar, känner jag skulle vara värd då han är och blir vårt ända barn. Så jag tänker behålla det själv.

 2. Julianna Fredriksson skriver:

  195 kr. Du min kära var underbar som liten, helt fantastisk nu som stor. Jag är så glad och tacksam att just jag fick bli din mor. Att se hennes leende varje morgon gör mig glad resten av dagen. Så jag hoppas innerligt få bära detta vackra smycke nära mitt hjärta.

 3. DianasDrömmar skriver:

  Vilket underbart halsband. Priset är 195:-. Jag skulle vilja vinna detta och ge till min mamma som sitter i rullstol sen flera år tillbaka (hon är bara 65) och hon älskar vackra smycken.Hon är den bästa mamman i hela världen, omtänksam, ödmjuk, klagar aldrig utan gör det bästa av sin situation, vacker och positiv kram Diana

 4. Jessica Olofsson skriver:

  Svar: 195 kronor
  Jag skulle vilja göra det till mig själv, med min bortgångna systers namn. Det skulle kännas fint att få ha henne nära när jag bär det.

 5. Anne skriver:

  195:-
  Jag skulle ge det till min äldsta son. Han är så klok och fin och en fantastisk storebror. Jag vet att han skulle vilja ha ett eget fint smycke med lillebrors namn på.

 6. Jag är med och tävlar!

  Svar: 195 kr
  Om jag vinner så skulle jag ge detta till min stora syster. Hon har de kämpigt just nu fått behandling av sin cancer och detta hade varit perfekt som en liten överrasknings present. Hon är också mamma till två söta döttrar så dom skulle också få vara med i presenten och min son!

  Nu håller jag tummarna!
  *Länkat i min blogg: http://nouw.com/lillemmish/smycke—225-25276380

  /Emma – williams mamma

 7. Carolina skriver:

  Svar: 195 kronor.
  Jag var gravid i vecka 36+3 när jag den 21 mars i år förlorade min son, han somnade in i min mage. Jag skulle därför vilja behålla detta smycke själv och självklart är det min älskade sons namn som skall stå på berlocken, så jag alltid bär honom i/nära mitt hjärta. <3

 8. Sara H skriver:

  Jag är gärna med och tävlar! Svar: 195 kr . Om jag vinner detta så skulle jag behålla det till mig själv så jag lär mig att använda smycken igen.

 9. Sanna skriver:

  Svar: 195 kr

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna det här fina halsbandet till min mamma. Det vore en perfekt Mors dag present, och som verkligen symboliserar och visar min kärlek för henne. För alltid i mitt hjärta – de är precis vad min mamma är hos mig. Det vore med andra ord en helt perfekt gåva som jag är säker på att hon dessutom kommer uppskatta och bli riktigt glad över.

  Kram Sanna

 10. Moa skriver:

  195kr!

  Jag skulle velat vinna detta till min pojkvän. Vi firar vår 3 års dag i juni, hade varit en så fin present med omtanken. Gravera in mitt namn så han alltid har mig runt halsen 🙂

 11. Pernill L skriver:

  195kr
  Vad många vi är som förlorat våra nära och kära? har förlorat min syster med? och velar mellan om jag vill bära den själv med hennes namn på eller
  Om jag skulle jag ge den till min son som kämpat så hårt trots motgångar och nu äntligen tar han snart studenten och han skulle få den som ett minne för livet!
  Delar på Facebook

 12. Marie Andersson skriver:

  Det kostar 195kr. Jag skulle behålla halsbandet runt min egen hals som en värdefullt smycke som visar kärlek mot min älskade mamma som jag tyvärr inte får fira på mors dag eftersom hon gått bort i cancer. Alltid i mitt hjärta – mamma.

 13. Miriam A skriver:

  Jo, min mamma gick bort…
  För länge sedan, när maj var som finast och jag som var alldeles för ung.
  Det var mycket vi inte fick uppleva tillsammans, men mest gör det ont att hon aldrig fick träffa mina barn. Cancer är en ful sjukdom och varje gång det firas Mors Dag bultar hjärtat hårt av saknad.
  Önskar vinna detta till mig själv för hon finns alltid där i mitt hjärta

  Svar: 195 kr

 1. maj 10, 2016

  […] TÄVLA HOS ATT LEVA SUNT […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *