Nu är det DIN tur – vinn heldag på Yasuragi Kids

I måndags hade jag och min familj en underbar dag på Yasuragi Kids. Nu har DU chansen att vinna detsamma! Nu lottar vi nämligen ut en heldag för familjen på Yasuragi Kids. Ta chansen att vinna en dag fylld med bad, god mat och japanska aktiviteter för stora och små. En (1) lycklig vinnare kommer jag att utse.

Vinsten gäller för en Yasuragidag klockan 8-16 för två vuxna och två barn under Yasuragi Kids-perioden till och med 14/8.  Det som ingår är: Lunch, sommaraktiviteter enligt aktuellt dagsprogram (till exempel sumobrottning, drakbygge och familjeyoga), entré till Japanska badet, te- och fruktbuffé samt yukata (bomullsrock), tofflor och badkläder att ta hem som minne (barn under 16 år tar med sig egna badkläder och tofflor). Prisets värde är 2200-2400 kr. För mer information om exempelvis aktivitetspassen, se www.yasuragikids.se.

Det enda du behöver göra är att svara på en enkel fråga samt lämna en motivering till varför just du ska vinna en heldag på Yasuragi Kids. Fråga: Vilket år öppnade man portarna till Yasuragi Hasseludden med japanskt bad och en ambition att skapa en fullt ut japaninspirerad anläggning för såväl privata gäster som företagskunder? Maila svaret på frågan och din motivering till jessica.sundberg snabela bredband.net. Tävlingen pågår fram till och med söndag 3 juli 20:00. Lycka till!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Mamma Natta skriver:

    Våren 1997 är mitt svar och jag är gärna med och tävlar.

    Varför just jag skulle vilja vinna är för att jag tycker att jag och min dotter förtjänar det och det är något som jag själv inte skulle ha råd med. Jag är ensamstående och student, inte alltidså lätt. Om vi vann skulle jag ta med mig en kille som jag dejtar och hans dotter som gör vår vardag lite härligare att leva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.