Vinnare av träningskläder från Röhnisch

Tävlingen om höstens snyggaste träningskläder från Röhnisch är nu avslutad och jag har utsett en lycklig vinnare. Jag fick in många bra motiveringar och det var svårt att välja en. Det är så härligt att höra att ni är så många som äntligen kommit igång med träningen, kämpa på! Träna är det bästa som finns!

En som verkligen har kommit igång med träningen är Michaela Johannesson, alias Fröken Mela, och jag smälter verkligen för hennes kamp i utmaningen hon fått av sin man. Självklart ska hon ha snygga träningskläder att springa i. Så här skriver Michaela: ”Jag är en smal slappis, som behöver en morot för att komma igång och röra på mig ordentligt! Om 2 månader ska jag stå brud på en strand i thailand och då skulle jag gärna vara vara både piggare och lite mer vältränad – två ”biverkningar” som man faktiskt får av hård, men härlig träning”.

Stort GRATTIS till Michaela som nu kommer inte bara kommer springa snabbt utan även se snygg ut när hon springer. Vi får be om ett gästinlägg av Micheala där vi får se hur snygg hon blev i kläderna samt en rapport om hur det gått med utmaningen. Vi hejar på dig! Michaela är kontaktad via mail.

Ni andra som inte hade turen med er, glöm inte att ni fram till 23e sept eller så långt lagret räcker får gratis trosor och fri frakt när ni beställer ett par valfria anti-shake tights från Röhnisch och i kassan uppger koden 3SK. Mer om detta läser ni här.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Tack tack tack !! Ja LOVAR att ni ska få se kläderna på inom kort 🙂 Likaså kommer jag beklaga mig/skryta över mina resultat i bloggen framöver. Idag avklarades ”självmordsförsök” nr 3, och faktiskt – det var inte riktigt lika illa som i onsdags, trots motvind 😉

    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *