Vinnare av trosa och strumpbyxa från Pierre Robert

Tävlingen om en trosa och strumpbyxa från Pierre Robert är nu avslutad och jag har utsett två lyckliga vinnare. Vinnarna är Sofie Pramgren ochJessica Hellström. Stort GRATTIS till er! Vinnarna är kontaktade via mail.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Tina Carlström skriver:

    Hej!
    Var det jag som vann? Såg detta inlägg nu. Men jag har inte fått något mail, så jag hoppas i så fall att det finns en annan lycklig vinnare.

  2. admin skriver:

    Oj då, ledsen. Jag skrev fel namn i bloggen. Jag är ledsen för det och jag har nu ändrat det. Vinnarna är jessica hellström och sofie pramgren. Hälsningar jessica sundberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.