Vinnare av Tutti Frutti Original

Vinnare av Tutti Frutti Original.

TÄVLING - Vinn Tutti Frutti Original

TÄVLING – Vinn Tutti Frutti Original

Vinnarna i tävlingen där priset består av två påsar var av Tutti Frutti Original är nu utsedda. De lyckliga vinnarna är Therese, Lotta (flera Lotta har tävlat – detta är Lotta som gillar chokladkulor från Lindt) och Jessica Pettersson. 

Stort Grattis! Vinnarna är kontaktade via mail. Det var jättekul att så många var med och tävlade. Håll utkik för fler tävlingar här på bloggen. Ytterligare en kommer inom kort!

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Hej Jessica. Mitt Hotmail konto har varit hackat och jag har precis fått tillbaka det. Tack så hemskt mycket för vinsten vad kul! Har skickat dig ett mail. Kram Jess

  2. Jessica Sundberg skriver:

    Jag har kontaktat min kontakt på Fazer. Hoppas hon återkommer till dig. Hör av dig om du inte har fått något inom en vecka. Vänligen, Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.