Rosa choklad

Rosa paket!

Rosa paket!

Rosa paket med rosa innehåll!

Rosa paket med rosa innehåll!

(produktprov) De flesta tror att det bara finns tre olika chokladsorter, dvs mörk choklad, mjölkchoklad och vit choklad. Men det finns faktiskt fyra. Den fjärde sorten är Ruby-choklad, eller rosa choklad.

Rosa KitKat

Rosa KitKat

Ruby-chokladen anses vara världens mest sällsynta choklad. Den är naturligt rosa i färgen och erbjuder en smakupplevelse med intensiva toner av bär  utan några tillsatser av smak eller färgämnen. Ruby har väckt stort intresse bland chokladälskare världen över sedan den lanserades för något år sedan.

Let's have a break, let's have a KitKat

Let’s have a break, let’s have a KitKat

KitKat från Nestlé var först ut i Sverige med att sälja den rosa chokladen. Hela sortimentet såldes ut på bara tre dagar. Fazer följde upp med Fazer Pure Ruby som också tog slut i en blinkning. Nu relanseras Rosa Kitkat i Sverige och jag är så glad att jag fick hem fem av de åtråvärde chokladkakorna som lanseras i butik vecka 12.

Gott och vackert!

Gott och vackert!

Jag älskar KitKat. Kombon krispiga kex och smakrik mjölkchoklad är riktigt bra! Tänk er då samma krispiga kex tillsammans med välsmakande, lite bärig faktiskt, rosa choklad. Något sötare än den vanliga, men det blir inte för sött! En succé tycker jag och barnen! Hoppas ni också kommer över den unika chokladen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *