Home again – kärleken flyttar in

Home again - kärleken flyttar in

Home again – kärleken flyttar in

På fredag 13 oktober har filmen Home again – kärleken flyttar in premiär på de svenska biograferna. En barntillåten romantisk komedi med Reese Witherspoon i huvudrollen. Igår var jag bjuden direkt av Noble Entertainment till pressvisningen på förmiddagen men då Erwik Communication på Nobles uppdrag bjöd på visning senare på kvällen valde jag att ta med hela familjen för en trevlig kväll med middag och bio.

Reese Witherspoon i huvudrollen

Reese Witherspoon i huvudrollen

Filmen handlar om Alice Kinney (Reese Witherspoon) som nyseparerad beslutar sig för att flytta tillbaka till hemstaden Los Angeles med sina två döttrar. Under en blöt utekväll på sin 40-årsdag möter Alice tre unga aspirerande filmmakare i behov av bostad. Hon går med på att låta killarna bo i hennes gästhus tillfälligt, men hennes oväntade nya familj och nya romans får ett abrupt avbrott när hennes ex-make dyker upp.

Fullt med folk!

Fullt med folk!

Jag och Gus.

Jag och Gus.

Efter en middag på Taco Bar (inte i närheten av god….) begav vi oss till bion. Med varsin dricka och stor påse godis tog vi plats i den sköna biosalongen. Sedan följde 1,37 minuter skratt, fniss och en och annan tår i ögat. Vi tyckte alla att filmen var riktigt bra. En feelgood-film för hela familjen. Har läst att den fått ljumma/kassa recensioner. Visst, den kommer troligen inte få någon Oscar och är väldigt förutsägbar. Men det är en härlig film som får allt från familjens 45-åring till familjens 10-åring på utmärkt humör. Vi tycker ni ska se den!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.