Våren – nyheternas tid

Nu är det vår och med den blir det nystart för många. Vi vaknar upp från vårt vinteride och vill vara ute så mycket som möjligt i den härliga vårsolen. Fram med cyklarna. Svarta, tjocka vinterkläder byts mot färggladda, tunnare vår- och sommarkläder. Vi lagar färre grytor och soppor och släpper istället in vårens primörer, vi grillar, lagar sallader och lättare rätter. GB och andra glassproducenter kommer med vårens glassnyheter. Generellt sett är det många nyheter man ser i butikshyllan nu på våren.

Igår köpte jag hem en nyhet från Marabou jag såg på Pressbyrån, Marabou Maräng & Nöt. Den smakade lite åt toblerone-hållet. God!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *