Vinnare biobiljetter till Du gör mig galen!

 

I fredags kväll avslutades tävlingen om biobiljetter till filmen Du gör mig galen!. Nu har jag utsett två vinnare som vinner två biljetter vardera. De lyckliga vinnarna är  Linda w L2K (favoritgenre romantiska kärlekskomedier) och Hannapalms (även hon romantiska komedier). Stort Grattis till er. Vinnarna är kontaktade via mail.

Själv såg jag denna film igår. Riktigt bra!

Ni som inte hade turen att vinna denna gång, det kommer snart fler chanser att vinna biobiljetter. Snart kommer jag att lägga ut en ny tävling där återigen två personer vinner två biobiljetter vardera. Denna gång till filmen The Host som har biopremiär 27 mars.The Host är den otroligt efterlängtade filmatiseringen av Stephenie Meyers – skaparen av Twilight-sagan – bästsäljande bok. Det skrivs enormt mycket om den på tex olika bloggar och facebooksidor.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *