Vinn en Penclic Mouse

Sitter du vid datorn mycket? Har du problem med smärta och värk? Flera undersökningar visar att allt fler får allt större besvär till följd av ett statiskt arbetsliv med felaktiga vridningar. Så många som 60% av de som arbetar vid datorn får någon gång problem med smärta och värk. Det har blivit ett stort folkhälsoproblem. För att slippa besvären ska man vara noga med att regelbundet byta arbetsställning samt investera i redskap som är snälla mot kroppen.

Nu har du chansen att vinna en Penclic Mouse här på min blogg. Penclic Mouse förlänger din kropps rörelser och drar nytta av din fingertoppskänsla vilket gör arbetet mer effektivt. Du sparar in onödiga klick och penngreppet är skonsamt för kroppen. Det medför att skador och förslitningar som är vanliga med traditionella datormöss motverkas. Penclic Mouse finns tillgänglig i två modeller, trådlös R2 och trådbunden D2. Jag kommer att utse en (1) lycklig vinnare som vinner Penclic Mouse R2 till ett värde av 649 kr.

Det enda du behöver göra är att svara på en enkel fråga samt lämna en motivering till varför just du ska vinna en Penclic Mouse. Fråga: Vilket år började man att kommersialisera Penclic Mouse? Maila svaret på frågan och din motivering till jessica.sundberg snabela bredband.net. Tävlingen pågår fram till och med fredag 30 mars 20:00. Lycka till!

Glöm inte heller tävlingen på Penclics kampanjsida där den som klickar flest gånger på 10 sekunder kan vinna en härlig hälsoresa för två! Tävlingen hittar du här!


Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Gabriella Håkansson skriver:

  Året som du söker, är 2002
  Men behovet finns kvar, nu liksom då
  Med ömmande axlar, trots att jag bara är 25
  Är detta för mig, en välkommen present
  Jag sitter ofta vid datorn, både på arbetet och hemma
  Så hur prefekt vore det inte om jag vann denna penna =)

 2. Anna E skriver:

  2002

  Jamen, den blir perfekt för min hårt dataarbetande sambo i 30-årspresent!

  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *