Vuxenlyx

Nu i helgen kommer jag och Mattias ägna oss åt riktig vuxenlyx. Visst, det är riktigt lyxigt att varje dag få umgås med de två varelser vi älskar mer än något annat här på jorden och vi är lyckligt lottade som har två friska, underbara barn som för det mesta sprudlar av glädje och energi. Men, ibland måste man vårda vuxenrelationen och umgås på tu man hand. Barnen vinner på det i långa loppet. Jag brukar säga att glada barn ger glada föräldrar men även motsatsen att glada förädrar ger glada barn stämmer lika mycket det.

Av Mattias föräldrar och syskon fick jag och Mattias i julklapp presentkort på LiveIt.se och vi har valt Romantisk weekend med övernattning på Clarion Sign hotell. Jag fick samma upplevelse i 40-års present och vi utnyttjade denna i oktober och var mycket nöjda. I julklapp från min mamma fick vi presentkort på en finare middag via Smartbox.se (Bon Appetit) som vi tänkte passa på att utnyttja. Vi har valt restaurang GQ som ligger centralt och har fått bra recensioner. Vi ska försöka hinna med en god lunch på en finare restaurang (varför inte samma som sist?!), lite shopping och gärna en trevlig bioupplevelse. Allt detta på 24 timmar?! Ojojoj 🙂

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *