Olympiska ringarna?

Är det Olympiska ringarna på bilden? Nej, det är mina Expand-Your-Hand Bands. De är perfekta hjälpmedel för att träna upp grepp- och fingerstyrkan. Denna typ av träning kan hjälpa om man tex har problem med tennisarmbåge, karpaltunnelsyndrom eller om du vill bli bättre i pull-ups eller marklyft. Vi mår alla bra av att träna dessa små muskler. Expand-Your-Hand Bands kommer i fem olika band med olika motstånd. Från den lätta vita till den svåra röda.

Jag har en uppsättning på kontoret och en hemma. Perfekt pausträning. Jag lovar att det känns. Har träningsvärk sedan igår då jag testade de för första gången!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *