Yakiniku

Kvällens middag var ett samarbete mellan mig och Mattias. Det blev hemgjord Yakiniku. Köttet vi använde oss av var hjortkött då det fanns hemma i frysen. Köttet ska skäras väldigt tunt. Vi använde oss av en mandolin. Det gick väldigt snabbt och smidigt!

Jag har fortfarande ingen smak, tragiskt men sant. Maten smakade säkert gudomligt. Förhoppningsvis får jag svaret i övermorgon då yakiniku-rester följer med till lunch på jobbet.

Yakiniku på en helt vanlig tisdag

Yakiniku på en helt vanlig tisdag

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *