Jag har världens bästa barn

Helt objektivt 🙂 , jag har världens underbaraste barn! Barnen var så duktiga och skötte sig så bra på vår kryssning i helgen. Vi hade roligt hela tiden allihopa!

En stor del av resan gick åt till att äta. Vi började med buffé till middag, frukostbuffé på morgonen och avslutade med lunchbuffé. Jag tog inga kort då det var typiska finlandsfärjebufféer som de flesta sett vid det här laget. Med risk för att vara tjatig, tyvärr var inte smaksinnet med mig men jag åt lika glatt och mycket för det! Blir lite chockad av mig själv hur mycket och onyttigt jag kan äta. Jag drabbades lite av fenomenet buffé = se till att få valuta för pengarna.

Tack mina sötnosar för att ni finns!

Filippa som vanligt med papper och penna i handen, Gustaf spanar som vanligt på is och fiskar och fåglar

Filippa som vanligt med papper och penna i handen, Gustaf spanar som vanligt på is och fiskar och fåglar

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. mars 10, 2010

    […] är inte förtjusta i sallad men däremot i räkor. När jag och mamma var på kryssning häromveckan fick jag skala stora mängder räkor till både Filippa och Gustaf. De åt räkor med otroligt […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *