Tonfiskkotlett

För ovanlighetens skull blev det tonfisk till middag här hemma. Är det något jag inte klarar av att äta så är det tonfisk på burk. Efter att ha haft katt i många år förknippar jag den lukten med kattmat och kattmat vill jag inte äta. Jag har aldrig gillat smaken heller vad gäller tonfisk på burk. Men den här veckan hade de tonfiskkotletter hyffsat billigt på Hemköp och alla säger att det är skillnad på tonfisk och tonfisk på burk. Så varför inte testa!

Jag stekte kotletterna ca 2 min per sida. Tillbehör blev resterna av gårdagens waldorfsallad, fetaostsås (smulad fetaost blandat med keso och Kelda laga mat 4%) samt en varm tomatsallad (tomat, vitlök, rödlök, färsk spenat, salt och peppar). Tonfisken var kanongod! Smakade nästan som kött men ändå som fisk. Hela måltiden kändes fräsch, lätt och GOD! Ska definitivt köpa hem fler tonfiskkotletter att ha på lut i frysen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. november 3, 2010

    […] som jag däremot tycker är gott är färsk tonfisk. Kotletterna ska bara stekas någon minut på vardera sida så blir de perfekta. Smakar som kött […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *