Abba the museum – Stockholmstips

På väg till Gröna Lund i söndags passerade vi utanför Abba The Museum. Det är ett ganska nyöppnat museum som verkar vara helt fantastiskt.

Enligt hemsidan är det ”Mer än ett vanligt museum. Här finns Abba-medlemmarnas kläder, guldskivor, originalprylar och mycket mer. Hos oss är du en viktig del av upplevelsen! Vi vill helt enkelt att du ska få uppleva känslan av att vara den femte medlemmen i ABBA. Att se hur du klär i deras legendariska scenkostymer, sjunga i Polarstudion, uppleva häftiga hologram och kliva upp på scenen tillsammans med bandet. Allt material kan du spela in och få tillgång till”. Låter jättekul, både för oss som vuxit upp med bandet men även för barn som kanske inte har en aning om vilka Abba är.

Nu hade vi inte tid att gå in eftersom vi skulle till Grönan men det här är ett museum jag verkligen vill besöka. Har du varit där?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *