Discgolf eller frisbee-golf

Discgolf eller frisbee-golf
Discgolf eller frisbee-golf

Vilken underbar påsk vi har haft och vilket underbart väder vi har njutit av. Man har inte velat sitta inne mer än nödvändigt! Vi hade tänkt gå på bio en av dagarna men bestämde oss för att testa på discgolf eller frisbee-golf som jag kallar det. Det finns flera ställen här i Stockholm att välja bland. Vi åkte till Järva DiscGolfPark som ligger på Järvafältet, inte så långt från där vi bor. Den ligger 15 km från Stockholms city. Här finns en 27-hålsbana som består av en 18-håls fullängdsbana samt en 9-håls korthålsbana.

Det är inte så lätt som man tror!
Det är inte så lätt som man tror!

Eftersom vi aldrig spelat förut valde vi 9-hålsbanan. Vi hyrde varsin disc och betalade banavgift. Barnen fick spela gratis under påsklovet men priserna är väldigt låga både för vuxen och junior.

Kul aktivitet för hela familjen!
Kul aktivitet för hela familjen!

Helt lätt var det inte. Discen var svårare att kasta än de frisbees vi har hemma och ibland var det lite väl mycket träd i vägen, haha! Vi försökte dämpa våra inneboende dåliga förlorar-tendenser och hade ganska kul. Kul att umgås hela familjen och skönt med värme, frisk luft och promenad om inte annat! Det här gör vi säkert igen!

Järva DiscGolfPark
Järva DiscGolfPark

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *