Allél hudvårdsserie baserad på gentest

Allél hudvårdsserie baserad på gentest
Allél hudvårdsserie baserad på gentest

Med stigande ålder har jag märkt ett ökat intresse hos mig själv för produkter som mildrar synligheten av åldrandet. Vem vill liksom inte motverka rynkor och hålla huden ung och fräsch. Botox, lyft och vad det nu finns mer är inget för mig. Förutom att använda mycket solskydd och dricka vatten håller jag mig till ”vanliga” hudvårdsprodukter. Det är viktigt att återfukta ofta och använda rätt produkter. Det är en djungel av produkter som står till buds och ofta är de inte billiga direkt. Just nu testar jag det senaste nya, Allél hudvårdsserie baserad på gentest.

Utifrån min hudanalys blev jag rekommenderad G-serien av Allél.
Utifrån min hudanalys blev jag rekommenderad G-serien av Allél.

Märket är baserat på DNA-teknologi och den senaste forskningen som visar att över 50% av vårt åldrande beror på ärftliga faktorer. Det är därför väldigt viktigt att välja hudvård som passar just en själv. Allél har tagit fram fem serier som är baserade på olika DNA-typer. För att ta reda på vilken serie man ska använda gör man ett hudvårdstest där man får svara på olika frågor om ens hud. Sedan blir man rekommenderad den serie som passar ens egen hud. Jag blev rekommenderad G-serien.

Underbart ansiktsserum som återställer lystern i hyn och samtidigt förhindrar glykolsylering och för tidigt åldrande.
Underbart ansiktsserum som återställer lystern i hyn och samtidigt förhindrar glykolsylering och för tidigt åldrande.

Jag testar G-seriens simple routine med cleanser, serum, ögonkräm och face cream. G-serien innehåller noggrant utvalda ingredienser som är framtagna för att hämma oxidation och glykation, vilket betyder att de kan hindra kollagenet från att stelna. G-serien minimerar märkbart rynkornas djup och storlek. Serien fokuserar på aktiva ingredienser såsom: kombucha med anti-glykolsyleringseffekter, mariatistel, E-vitamin, karnosin och mjukgörande druvkärnsolja.

Kolla in konsistensen på denna Face cream från Allél!
Kolla in konsistensen på denna Face cream från Allél!

Ja, produkterna kostar. Mycket! Men jag tycker att de är bra (obs! Det här är inte att samarbete) och jag hoppas att de ska göra nytta. Huden känns skön och elastisk efter användning. Men känner jag mig rätt så går jag säkert tillbaka till min trygga, billiga Nivea-kräm för runt 100-lappen när dessa flaskor och burkar är slut. Vi får se!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *