Risifrutti Vegan

Risifrutti Vegan Hallon och Jordgubb
Risifrutti Vegan Hallon och Jordgubb

(produktprov, ej betalt samarbete) En glädjande nyhet för alla Risifrutti-älskande veganer där ute. Nu finns Risifrutti Vegan att köpa i butik. Finns i smakerna Jordgubbe och Hallon.

Gjord på en bas av havre och kokosmjölk men med samma bärsås som originalet.
Gjord på en bas av havre och kokosmjölk men med samma bärsås som originalet.

Nyheten är gjord på en bas av havre och kokosmjölk, har 20% mindre sockerinnehåll och 45 procent lägre klimatavtryck än originalet. Bärsåsen är samma som i originalet.

Då hugger vi in!
Då hugger vi in!

Utseendemässigt ganska lik originalet, lite gulare färg tyckte vi. Ganska fast konsistens, inte lika krämig som originalet. Smakar helt okej, dock inte som grädde och mjölk, men för att inte vara grädde och mjölk är den god. Min son, som brukar avsky all form av kött- och mjölksubstitut, tyckte den var mycket godare än den vanliga (vad hände här liksom?!). Grattis alla veganer som längtat efter att få äta Risifrutti.

Risifrutti Vegan tog slut på nolltid!
Risifrutti Vegan tog slut på nolltid!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *