Alternativ till grädde

Till efterrätt blev det en enkel Gino gjord på jordgubbar, melon och ananas toppad med riven vit choklad och gratinerad i ugn i ca 10 minuter på 200 grader. Istället för grädde tog jag 10%-ig grekisk yoghurt, skrapade ut frön ur en vaniljstång och sötade med lite agavesirap. Jättegott och ett fantastiskt smalare alternativ till grädde.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *