Aminah Al Fakir

Aminah Al Fakir Train to all our dreams

Aminah Al Fakir Train to all our dreams

Nassim och Salem Al Fakir känner de flesta av oss till. Inte lika många har, ännu, hört talas om deras syster Aminah Al Fakir. Aminah är en svensk skådespelare, sångerska och musiker.

En platta med mycket stämningsfull musik.

En platta med mycket stämningsfull musik.

Aminah började på allvar med låtskrivande 2012. Hon har släppt ett antal singlar sedan dess och i mars kom hennes debutalbum Train to all our dreams. Det är en platta med låtar inspirerade av 60- och 70-talen och artister som Joni Mitchell och Joan Baez. Jag har själv skaffat mig ett exemplar. Riktigt finstämd och vacker musik, perfekt när man vill koppla av eller som bakgrundsmusik vid middagsbordet.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *