Andra generationens Stnky Bag

Första generationens Stnky bag

Vi är många som tar med träningskläder till jobb/skola och tränar på morgonen, lunchen eller innan vi går hem för dagen. När man tränar blir man självklart svettig så man duschar och byter om. Självklart hamnar då de svettiga kläderna och den blöta handduken i väskan, ofta blandat med allt det där andra man har med till jobb/skola som man inte vill ska bli blött och äckligt. Många använder en platspåse för förvaring, men om ni minns använder jag alltid min Stnky Bag.

Stoppa i rena träningskläder

Stnky Bag är en kombinerad förvarings- och tvättpåse. Perfekt för tex träningskläder och skor. Den är tänkt för att ta hand om det svettiga kittet som är närmast kroppen, vilket såklart varierar beroende på sport men alltifrån shorts, sport-bh, funktionströja och strumpor. Den är inte tänkt att ersätta ryggsäcken eller sportväskan utan liksom bara ta hand om de svettiga kläderna, och skor för den som vill det.

Ner med Stnky i väskan

Förutom att jag och Mattias använder Stnky använder även barnen den. De använder sin som skolgympaväska och bär den då alltid över axeln till och från skolan eller liggandes i ryggsäcken. Barnen går även på simning och där kommer den verkligen till sin rätt och skyddar väskan mot de genomblöta badkläderna och handduken. Och så praktiskt det är att bara slänga in hela påsen i tvättmaskinen!

Väl hemma med svettiga kläder öppnar du Stnky på andra sidan

Nu har andra generationens Stnky Bag, Stnky Bag Helium, lanserats. Den finns i sex olika färger och är gjord i ett tunnare och glansigare material. Bärremmen är betydligt längre än på den orange som jag har sedan tidigare. Funktionaliteten är annars den samma!

Bara att stoppa in hela påsen i tvättmaskinen

Jag gillar verkligen det nya, tunnare materialet. Den känns lättare och smidigare och den rosa färgen jag kommer över känns fräsch och vårig. Det verkar som dottern också blev förtjust – gissa vem som genast tog Stnky i besittning 🙂 ?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *