Antikrångel, antistress, antiplanering=Zeta Antipasti

Äntligen någon som förstår sig på oss stressade heltidsarbetande, högpresterande föräldrar som har fullt upp med jobb, barn, matlagning, städning, aktiviteter och allt vad det nu är. Dygnet består bara av 24 timmar och det gäller att försöka disponera dom på bästa sätt. Matproducenten Zeta har verkligen förstått hur vi har det. De uppmuntrar oss nu till att vara mer anti, dvs göra uppror mot krångel och att behöva stå vid spisen i timmar. De vill att vi ska tänka antikrångel, antistress, antipretto, antivardag, antisvårt, antiplanering och helt enkelt istället tänka antipasti.

Antipasti från Zeta

Antipasti från Zeta

Antipasti är italienska och betyder ”före måltid” men självklart passar antipasti-produkterna lika bra som tilltugg till ett glas vin eller enkel plockmat vid en spontan middag. Antipastin kompletteras till en middag med olika matigare inslag man lätt kan svänga ihop eller köpa färdigt. Det ska vara enkelt att äta och enkelt att spontant bjuda in bästa vännerna på något gott! Det är bara att göra som i Italien och prova sig fram till nya smakkombinationer. Antipasti är goda var för sig men blir ännu godare tillsammans. Det finns inget rätt eller fel.

Nyheten  Crème Paprika (crema di peperoni)

Nyheten Crème Paprika (crema di peperoni)

Nu till hösten lanserar Zeta en ny produkt i sitt antipasti-sortiment, Crème Paprika (crema di peperoni). Den har en fyllig smak och en balanserad sötsyrlig arom men är inte kryddstark. Den passar till allt från fisk, kött, pasta som smaksättare i såser och röror.

Både jag, Mattias och barnen älskar antipasti och plockmat. Det är så mysigt och gott att krypa upp i soffan en fredagkväll efter skola och jobb, hälla upp ett glas vin eller läsk, njuta av godsakerna på bordet framför oss och bara samtala eller kolla på en bra film. Tusen gånger bättre än de traditionella fredagsmyschipsen!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *