Äntligen dags för julbord på Rökeriet

Äntligen dags för julbord på Rökeriet

Äntligen dags för julbord på Rökeriet

På lördag smäller det. Äntligen dags för julbord på Rökeriet för mig och familjen. Som vi alla har längtat! Julbord på Rökeriet är en årligt tradition jag hoppas vi kommer hålla fast vid länge.

Själva upplevelsen börjar redan på båten på väg ut till Fjäderholmarna. En juligt inredd båt som passerar ett julbelyst Stockholm – magiskt! Väl framme möts man av levande eldar, julbelysning och andra juliga attiraljer. Inne på Rökeriet är det varmt och ombonat. Man känner sig hemma och välkommen! En sådan härlig känsla. Servicen är på topp. Uppdukat står ett klassiskt julbord med influenser från deras egna rökeri. Det finns lagom av allt och något för alla. Rekommenderas varmt!

Julbordet står uppdukat 23 november – 21 december 2018.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *