Är värmen och solen här för att stanna?

Det har varit mycket trevligt väder här i Stockholmsområdet senaste dagarna. Igår hade vi 17 grader och sol och likaså idag. Härligt! Nu tror vi att solen och värmen är här för att stanna 🙂 ! Utmana ödet, javisst! I vårt lilla trädgårdsland planterade vi morot, sallad, rädisor och dill. I en stor kruka planterade vi citrontimjan, oregano och rosmarin.

Vi plockade också fram altanbordet och stolarna idag. Vi invigde det för i år med att ta härligt fruktmellis bestående av vattenmelon, jordgubbar och mandariner. Gott och fräscht!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.