Baktajm

Midsommarafton idag! Jag och barnen inledde morgonen strax före halv sju med att baka chokladmuffins med smeten från American cookies. När de var färdiggräddade väckte vi pappa som fick nybakat fika till morgontidningen.

Största plusset var att de var otroligt barnvänliga. Dels lättbakade – bara att klippa ett hål i påsen med smet och spritsa ut i de medföljande muffinsformarna (till och med Gustaf 3 år klarade av detta själv utan hjälp från mig), dels var formarna i miniformat – lagom storlek för ett barn att ta en eller två av. Det var inget fel på smaken. De smakade helt okej, varken mer eller mindre. Betyg 3/5.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *