Lugn, skön cykeltur

Idag har vi halvdag på jobbet. Imorgon är det ju midsommarafton och ledigt!

Det har blivit en hel del löpning för mig den här veckan, så vad passar då bättre än att ta en skön, lugn cykeltur till jobbet?! När jag åkte iväg kvart över fem sken redan solen och det var en sån där härlig krispig, klar känsla i luften. Tog det som sagt ganska lugnt och fick åter känslan av hur mycket jag älskar att cykla. Det är så härligt!

Jag föredrar att träna på morgonen. Det är lagom temperatur (om man nu tränar ute alltså), lugnt och ganska folktomt. Man har inte massa måsten och jobbiga tankar som susar omkring i skallen utan man är ganska tom och redo för en ny dag. Kroppen är visserligen lite trött men efter en stund vaknar även den till liv och är med på noterna. Sen har man träningen gjord för dagen och behöver inte tänka mer på det!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *