Båtsäsongens första övernattning

Båtsäsongens första övernattning

Båtsäsongens första övernattning

Framme på Landholmen.

Framme på Landholmen.

Vi är precis tillbaka från en riktigt mysig helg med båten. Båtsäsongens första övernattning gjordes lördag till söndag. Lördagen bjöd på strålande sol och dryga 20 grader och vindförutsättningarna var optimala. Turen gick till klubbholme Landholmen som ligger på lagom avstånd för en natt. Här finns allt man vill ha, behöver och lite till. Dass, sopstation, gröna fina ytor, bryggor och till och med en bastu man får låna. Lyx!

Enkel korvlunch.

Enkel korvlunch.

Gus vilar på maten.

Gus vilar på maten.

Fantastiskt mysig liten ö.

Fantastiskt mysig liten ö.

Gungeligung!

Gungeligung!

Mina älskade barn!

Mina älskade barn!

Båda barnen badade!

Båda barnen badade!

SUP-premiär!

SUP-premiär!

Som sig bör på våra båtturer finns inga måsten. Vi blåste upp vår SUP och tog en tur på sjön. Jollen med motor invigdes också för säsongen med en tur i området. Promenad runt ön. Här såg man tydliga spår av bäver. Var av vartannat träd hade de typiskt avgnagna stammarna. Gustaf och Mattias såg senare en bäver som simmade i vattnet. Gungstund. Barnen badade. Vi läste böcker. Såg på film. Surfade på internet.

Förrätt.

Förrätt.

Huvudrätt.

Huvudrätt.

Efterrätt.

Efterrätt.

Jag lagade till en utmärkt 3-rätters meny. Enkelt att laga till på båten men ändå festligt och galet gott. Till förrätt avokado med gravad lax, huvudrätt renskavsgryta med ris och efterrätt brownie med grädde och bär. Mums!

Vackert!

Vackert!

Kvällen bjöd på en sagolik solnedgång.

Mys!

Mys!

Vi fick en riktigt god natts sömn. Jag sover extra bra i båten då jag ”vaggas” till sömns plus att det inte finns några måsten att vakna upp till. Söndagen bjöd på lätt duggregn som gick över till växlande molnighet där solen då och då bröt igenom. En lugn och skön förmiddag, lunch och sedan hem till marinan igen.

Sammanfattningsvis en av förhoppningsvis många magiska stunder med båten!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Anita Dahllöv skriver:

    Båtliv är det bästa som finns. En lisa för själen…❤⛵?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *