Sommarens dryck

Sommarens dryck

Sommarens dryck

(Detta inlägg innehåller pressutskick) I veckan fick jag hem något jag tror kan bli sommarens dryck. Nej, nu pratar jag inte rosévin utan en dryck som passar stor som liten. Fun Light har kommit med två nya smaker som både smakar som en solig sommardag och passar utmärkt att svalka sig med i sommar. Mandarin Madness med en fräsch och härlig smak av mandarin respektive Lemonade med en uppfriskande smak av citron och lime.

Två riktigt somriga goda smaker!

Två riktigt somriga goda smaker!

Läskande lemonad!

Läskande lemonad!

Personligen tycker jag Mandarin Madness är en av de godaste smakerna Fun Light någonsin har lanserat. Lemonade var riktigt god den med och gjorde succé hos hela familjen. Båda dryckerna släcker törsten bra samtidigt som de ger den där lite söta saft-kicken!

Skål för sommaren!

Skål för sommaren!

Fun Light är en kalori- och sockerfri dryck. Den innehåller endast naturliga aromer och färgämnen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Då ska jag köpa dem och testa !!
    Har haft svårt att hitta en sockerfri favorit ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *