Kycklingsallad

I helgen fick jag tag på färsk, hel kyckling för endast 20 kr kilot, kanonpris! Köpte en som jag grillade igår och som fick utgöra basen i kvällens middag som blev en god och nyttig kycklingsallad.

Det är så perfekt med sallader. Man kan stoppa i det man tycker om och har hemma. I vår sallad hamnade bland annat babyspenat, gurka, körbärstomater, röd lök, ägg, broccoli, ärtor, avokado, mango, paprika, böngroddar och så klart mängder med grillad kyckling. Barnen är inte så förtjusta i sallader, så till dom stekte jag en pyttipanna på korvrester, skinka, kyckling, potatis och broccoli. Den blev oerhört uppskattad. Gustaf slickade till och med sin tallrik. Allas middag blev därmed supergod, billig, lättlagad och nyttig.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.