Billig och bra lunch för hela familjen

Igår var vi iväg hela familjen in till stan för att gå på förhandsvisning av Hitta Nemo i 3D. Vi kom in lagom till lunchtid. Vart skulle vi äta? Många barnfamiljer går av ren slentrian på McDonald’s eller Max, kanske mest för att barnen tjatar. Leksaken i barnboxarna lockar. Leksaken är ofta skräp och är rolig i kanske 10 minuter. McDonalds mat gillar jag inte. Burgarna och pommesen på Max är visserligen väldigt god men inte den nyttigaste maten direkt.

Istället gick vill till Jensen’s Bofhus. Otroligt god och prisvärd lunchmat. De har bra barnmenyer för 39 kronor. Nu valde visserligen mina barn hamburgertallriken som kostade 59 kr exkl dricka, men både burgaren och pommes fritesen var av mycket hög kvalitet och värt sina pengar. Själv valde jag en lunchbiff (rare) med fantastiskt god sås och råstekt potatis. 180 g kött och mycket välsmakande. Endast 49 kr!!! Grymt bra pris för så bra och god mat. Det enda som jag tyckte var värdelöst var att det inte ingick en endaste liten grönsaksbit. Ville man ha grönsaker fick man köpa salladsbuffé för 49 kr om man tog det som tillbehör till mat. Det var dyrt tycker jag som bara ville ha lite grann. Mattias tog en lite dyrare köttbit med bakad potatis och den var också mycket bra.

Ganska trevlig restaurangmiljö och mycket populär. Många barnfamiljer. Barnen fick pysselbok och kritor när vi kom och ballong när vi gick. Sammanfattningsvis ett riktigt bra lunchalternativ!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *