Tips på goda mellanmål

Jag äter som ett barn sju gånger om dagen. Jag behöver fylla på regelbundet för att hålla blodsocker och koncentration på topp. Jag är en vanemänniska och har inga problem att äta samma sak dag efter dag. Men visst är det så att variation förnöjer! Lunch och middag varieras ofta, men mellanmål och kvällsmål är det värre med. Jag är ständigt på jakt efter tips på bra och goda mellanmål.

Nyheter från LindahlsHär kommer därför ett toppentips för alla er som också söker inspiration. Jag har provat Lindahls nya grekiska yoghurtar som är naturliga och fria från tillsatser. Perfekt för både barn och vuxna. Passar till frukost, mellanmål, kvällsmål eller varför inte som en enklare efterrätt?!

Förutom den naturella grekiska yoghurten finns nu också en mild och krämig jordgubbsyoghurt och en fräsch och krämig citronyoghurt. De kommer i storleken 500 g och räcker till två mellanmålsportioner. Jag la ner min yoghurt i en lagom stor glasburk och toppade med rostade nötter och kokosflagor. Hur gott som helst!

Sonen tyckte att jordgubbsyoghurten smakade glass och frös in sin portion. Det blev riktigt bra och gott!

Är man på språng passar en drickyoghurt bättre. Lindahl kommer med en grekisk yoghurt i drickformat som är lite krämigare och fylligare än vanlig drickyoghurt och mättar därför lite extra tycker jag. Den finns dels som naturell, dels med fräsch citronsmak.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Hanna skriver:

  Härlig blogg! 🙂

 2. Fröken M skriver:

  Det skulle jag oxå behöva göra, äta lite sju gånger om dagen.
  Jag äter på tok för sällan och blir ofta vrålhungrig vid sämsta möjliga tillfälle vilket resulterar i att jag äter skit ( läs godis! )
  Det sätter sina spår på både figur och humör så jag måste bli bättre på att äta rätt och framför allt på att äta mellanmål !
  Dessa ska absolut testas !
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.