Biobesök med barnen

Igår var vi iväg hela familjen på en förhandsvisning av filmen Hitta Nemo i 3D. Vi var bjudna av Mgroup PR & Event. Hitta Nemo hade ursprungligen premiär redan 2003 men nu hade den hottats upp och gjorts i 3D. Både Mattias och barnen har sett hela filmen förut men jag hade aldrig sett hela förut. Den var riktigt bra och i 3D var den helt fantastisk. Man kände sig flera gånger som mitt i filmen.

Mgroup hade som vanligt anordnat en mycket trevlig tillställning. Det bjöds på godis och dricka till filmen, pysselhörna och en trevlig goodiebag till barnen på vägen ut. Stort tack för en trevlig bioupplevelse!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *