Flätor i håret

Idag har vi åter haft en lugn dag vid hotellet. På förmiddagen blev det bad och lek vid poolen. Man kan ju verkligen inte klaga på värmen här (dryga 30-35 grader i luften). Man får svalka sig så gott det går. Och se till att dricka mycket vatten. Perfekt att hotellpersonalen då och då går runt och erbjuder flaskor med iskallt vatten samt frukt ifall man även vill få nåt litet i magen.

Efter lunch spenderade Filippa 1 timme på en skönhetssalong för att få håret flätat. Nu känner vi knappt igen henne! Förutom att hon tycker att hon är fin i flätorna tycker hon antagligen också det är skönt att slippa borsta håret på ett tag! Och kanske ännu skönare att slippa höra tjat om att hon just ska borsta håret. Det är inget hon gör spontant annars!

I övrigt har vi inte gjort något speciellt. Imorgon lämnar vi The Chill och byn Kai Bae och åker till Coconut Beach vid Klong Prao. Det ska bli kul med miljöombyte och nya saker att upptäcka!

20131030-175222.jpg

20131030-175232.jpg

20131030-175242.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *