Bra vardagsmat

Vardagen är, som jag tidigare konstaterat, tillbaka för många av oss. Nu har vi frossat i underbar jul-, nyårs- och helgmat under lång tid och det är sakta men säkert dags att gå tillbaka till vardagsmaten. Visserligen har vi trettonhelgen som står inför dörren i veckan, men sen är helgerna över för ett tag. Nu ska man åter skriva matsedlar och försöka vara nyskapande samtidigt som man ska tillgodose hela familjens önskningar och favoritmaträtter.

Själv tycker jag att kyckling är perfekt vardagsmat, även om kyckling lika gärna funkar bra till fest. I frysen hemma hittade jag två paket Kryddmarinerad kycklinglårfilé med fetaost från Kronfågel. Enkelt och bekvämt! Bara att stoppa in i ugnen och göra gott tillbehör till. Jag valde jag att koka quinoa och göra en god skysås med linser till kycklingen. Riktigt gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *