Mat för varma dagar

Vad passar bättre en varm sommardag, hemma eller på språng (tex en mysig utflykt med familjen), än en hemgjord matig kycklingsallad till lunch eller middag?! Vi tycker att det är den perfekta sommarmaten. Så gott, enkelt och fräscht.

Det blev kycklingsallad med pasta till middag här hemma ikväll. Förutom nygrillad kyckling och nykokt pasta hade jag i körsbärstomater, paprika, morötter, sallad, gurka, sockerärtor, ost och röd lök. Pricken över i är dressingen Mangoraja från Rydbergs som vi toppade salladen med. Världens godaste currydressing och passar perfekt till kyckling.

Till maten gjorde jag också egna vitlöksbröd. Riktigt gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.