Vasaloppsläger i härliga Hälsingland

Risenta hade tidigare i år en tävling på sin hemsida där man kunde vinna en plats till Vasaloppet 6 mars samt en plats på ett Vasaloppsläger på konferensanläggningen Kungsholmen med Erik och Billan Östlund (Westin). Helt ovetande om varandras deltagande lyckades jag och min syster vinna en varsin plats till både Vasalopp och läger.

20-23 januari går lägret av stapeln. Så här står det i beskrivningen: Kom och upplev tre härliga träningsdagar i härliga Hälsingland. Vi tränar grundläggande och avancerad skidteknik. Föreläsningar kring vallning, kostråd, uppladdning och återhämtning, utrustningsråd mm. Bo bekvämt på Kungsholmen där du får tillgång till en fantastisk mijö och aktiviteter som tex vedeldad vildmarkspool. Helpension inkl mellanmål, bastuflotte.

Låter trevligt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. camilla skriver:

    Vad roligt att ni vann.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *