Catrine Tollströms psykologiska thriller Experimentet

Gillar du dokusåpor? Gillar du boken Flugornas herre? Då är Catrine Tollströms psykologiska thriller Experimentet något för dig. Boken släpps den 15 september av förlaget HarperCollins Nordic. Det är förlagets första utgivning av en nordisk författare. Idén till boken fick Catrine när hon funderade på vad som skulle hända om en grupp människor med olika personlighetstyper blev isolerade och utsatta för ett dödligt hot. Hur skulle existentiell ångest få dem att förändras.

Catrine Tollströms psykologiska thriller Experimentet

Catrine Tollströms psykologiska thriller Experimentet

I korthet utgår boken från en satsning inom reality-tv som ska bli Sveriges största någonsin. Ett antal extrema personligheter anländer till den isolerade paradisön Palawu, och Åse Nordenskiöld ska styra upp produktionen. När kontakten med fastlandet oförklarligt bryts blir det psykologiska spelet mellan deltagarna allt tydligare. En skrämmande händelseutveckling tar sin början. Snart går sanningen upp för alla – i detta dödliga spel kan man inte lita på någon annan än sig själv.

Jag har ännu inte hunnit läsa boken, men visst låter den spännande?! De som har läst boken säger att det är en av de bästa böckerna de har läst. Boken har högt tempo, oväntade vändningar och ett fantastiskt persongalleri. Bådar mycket gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *