Powermorgon

Powermorgon med Kristin Kaspersen.

Powermorgon med Kristin Kaspersen.

Kristin signerar sin bok.

Kristin signerar sin bok.

I måndags hade jag en riktigt Powermorgon tillsammans med en av mina fina vänner. Vi var på nätverket 4goods event Powermorgon med Kristin Kaspersen. En föreläsning som, liksom vanligt när det kommer till 4good, hölls på hotell Rival här i Stockholm. För att riktigt boosta oss själva gick vi upp extra tidigt, helt enligt Kristins filosofi skulle det visa sig, och träffades innan föreläsningen på mitt favoritbageri Petrus. Där åt vi världens godaste frukostfrallor, drack kaffe och te och bara pratade en stund i lugn och ro. Hade kunnat sitta kvar där hela dagen, men då hade en bulle eller två garanterat slunkit ner. Älskar Petrus bullar. Men nu fanns det inte tid för bullar men för andra bullar. Vi skulle ju iväg och bli inspirerade att börja dagen i lugn och harmoni. Då kan man inte storma in i sista sekunden med andan i halsen!

Kristin på scen.

Kristin på scen.

När vi kom till Rival bjöds vi på god dryck och drömyoghurt. Man fick mingla runt bland samarbetspartners som fanns på plats. Det var bland annat Kristins egna samarbeten. Dels samarbetet med Paradisverkstan där hon har designat ett eget supervackert morgonporslin, dels samarbetet med det miljövänliga träningsklädesmärket Under the same sun.

Tips för en bra start på dagen.

Tips för en bra start på dagen.

Sedan var det dags för Kristin att inta scen. Kristin pratade utifrån det hon skrivit om i sin nyutgivna bok Good morning. Tips på hur man gör för att få en skön start på dagen, varje dag. Hon gav oss sina bästa råd för att få in nya och välgörande morgonrutiner. En mycket trevlig föreläsning som gav inspiration och motivation.

Härlig start på dagen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *