Fler snacksiga nyheter från Coop

Fler snacksiga nyheter från Coop
Fler snacksiga nyheter från Coop

(Produktprov, ej betalt samarbete) Så här i början på den nya årstiden är det högtid för alla oss som älskar att testa nytt i mataffären. Vi fullständigt översköljs av nyheter som lanseras. Nu är det dessutom sportlovs- och mellotider och då är det högsäsong för utflyktsmat och snacks. Coop släppte nyligen goda snacks och nu kommer fler snacksiga nyheter från Coop.

Coop sweet and salty crispies
Coop sweet and salty crispies

Dels kommer nyheten Coop Crispies. Det är spröda och salta majssnacks som är täckta med söt belgisk mjölkchoklad. Jag fullkomligt älskar dessa men definierar det som godis snarare än snacks. Dels kommer Coop Corn snacks salt och Corn snacks Sourcream onion. Det är majsnacks som även innehåller ärtor, röda linser och svarta bönor. Riktigt krispiga och goda och passar perfekt till en god dipp!

Coop Corn snacks salt och Corn snacks Sourcream onion
Coop Corn snacks salt och Corn snacks Sourcream onion

Coop släpper även måltidsdrycker. De kommer i förpackningar om två deciliter och kommer i smakerna svarta vinbär, päron, melon/hallon, tropisk samt tranbär/äpple. Läskande och goda men inget vi i min familj dricker till någon måltid, då dricker vi vatten. Men de passar utmärkt till fikat om ni frågar mig.

Coop måltidsdrycker
Coop måltidsdrycker

Rekommenderar verkligen att köpa butikens egna varumärken. Ofta lika bra och framför allt väldigt prisvärt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *