Gott nytt år

Jag vill passa på att önska er alla mina bloggläsare ett riktigt Gott Nytt År! Hoppas ni får en underbar dag och kväll som går i hoppets och framtidens tecken. Se det nya året som en chans att börja om, ta nya tag eller för er som är lyckligt lottade fortsätta på samma bana som ni redan har börjat vandra på under detta år.

Jag vill önska er alla ett GOTT NYTT ÅR

Jag vill önska er alla ett GOTT NYTT ÅR

Gott nytt år

Skaldjursplatå från Ica Maxi

Jag och familjen började nyårsafton med en riktigt lyxlunch. En överfull skaldjursplatå från delikatessdisken på Ica Maxi Barkarbystaden (där jag är stamkund och alltid storhandlar en gång i veckan). Skaldjursplatån, som är en beställningsvara, innehöll en nybakad baguette, en kokt amerikansk hummer, fyra stycken havskräftor, mängder av färska räkor och rökta räkor, fyra stycken ostron, en kokt krabba, tre såser (aioli, gravlaxsås och majonäs) och allt garnerat ned citron, lime och dill. Till detta drack vi vuxna en varsin öl och barnen drack cola.

Gott nytt år

Kan en lunch bli bättre än så här?!

Gott nytt år

Gustaf är skeptisk till ostronet

Gott nytt år

Filippa surplar ostron

Vi åt och drack och njöt av mat och sällskap! Lyxigt och helt underbart gott (men väldigt kladdigt)! Gustaf och Filippa hade aldrig smakat ostron tidigare och de gillade det inte alls. Men jag och Mattias älskade den annorlunda sjösmaken! Allt var verkligen fräscht, superdupergott och LYXIGT! Mest gillade jag hummern, minst krabban.

Nyårskvällen kommer vi som vanligt att spendera med goda vänner. Det blir fantastisk trerätters meny med passande drycker (vi står för efterrätt och dessertvin), mycket prat, lek, kärlek och självklart mängder med raketer vid tolvslaget. Samtliga familjer har köpt stora fyrverkeripaket och vi har dessutom köpt en stooor förpackning med ”barnfyrverkerier” som kommer att brännas av före tolvslaget. Frågar ni mig är fyrverkerier att slänga pengarna i sjön, men det är inte jag som bestämmer över det. Ser fram emot en mycket trevlig kväll!

Vi ses åter 2016!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Fröken M skriver:

  Gott nytt år fina du !
  2015 var bra – men jag är säker på att 2016 kan bli ännu bättre !
  Och nästa år ska vi bannemej ses igen !
  Njut nu av årets sista timmar så hörs vi nästa år 🙂
  KRAMAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.